Elder Scrolls Redguard

General discussion about nGlide.
xyxy
Posts: 2
Joined: Tue Aug 19, 2014 12:40 pm

Re: Elder Scrolls Redguard

Postby xyxy » Tue Aug 19, 2014 12:51 pm

Hello everyone

I have a problem with Redguard.I could run the game with sound and the FVM's in 3DFX but im not able to run the music.I can only run the music if the second disk is in my E drive with this commands :
mount c c:\Documents\DOS
mount d e:\ -t cdrom -noioctl
but then the music will stop and restart the whole time and the game stops every 2 seconds.I don't know what the problem is so it would be great if you could help me.My system is Win 7x64.
Sorry for the bad Englisch

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1473
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: Elder Scrolls Redguard

Postby Zeus » Sat Aug 23, 2014 12:35 am

The music also loops for me. I have no idea how to fix it.

xyxy
Posts: 2
Joined: Tue Aug 19, 2014 12:40 pm

Re: Elder Scrolls Redguard

Postby xyxy » Wed Sep 10, 2014 1:55 pm

Hello everyone,
i figuered out how to play the music and run smoothly the game for the people who want to know it.I create a disk image with imgburn or some other software and get a 700mb .bin and a 1kb .cue file.Now when i put the files in the DOS file and put these commands :
mount c c:\Documents\DOS
imgmount d c:\Documents\DOS\red_guard_disc2.cue -t iso
c:
cd redguard
rgfx
it works perfectly.Now everything works.

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1473
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: Elder Scrolls Redguard

Postby Zeus » Mon Sep 15, 2014 2:52 pm

Thanks. Imgmount solves the problem indeed. :)


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests