Nglide 2.00, Red Baron 3D, & Odd Colours.

Report bugs, errors, problems, etc.
User avatar
ianlloyd
Posts: 7
Joined: Sat Dec 16, 2017 10:12 pm

Re: Nglide 2.00, Red Baron 3D, & Odd Colours.

Postby ianlloyd » Sun Dec 17, 2017 5:22 pm

Here's the gamma.dat file -- so the problem is reproducible.

It's version 3 of QuickGamma -- version 4 only works on Win7 and up.

Thanks,
Attachments
gamma.zip
(737 Bytes) Downloaded 60 times
===========================
Ian Hawboldt -- RB3D Forever !!

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1564
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: Nglide 2.00, Red Baron 3D, & Odd Colours.

Postby Zeus » Sun Dec 17, 2017 6:11 pm

That explains everything! Thank You. :)

I'll upload a fix soon so you won't have to uninstall QuickGamma anymore to use nGlide 2.x.

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1564
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: Nglide 2.00, Red Baron 3D, & Odd Colours.

Postby Zeus » Sun Dec 17, 2017 6:27 pm

Done. Please download a new installer from http://www.zeus-software.com/downloads/nglide.

Don't forget to delete test glide2x.dll from your game directory.

User avatar
ianlloyd
Posts: 7
Joined: Sat Dec 16, 2017 10:12 pm

Re: Nglide 2.00, Red Baron 3D, & Odd Colours [Solved].

Postby ianlloyd » Sun Dec 17, 2017 8:26 pm

Done and Solved:

All the bits and bobs are back together again -- Qgamma and Nglide 2.00 are good to go.

Many thanks for your diagnostic skills and fixup,
===========================
Ian Hawboldt -- RB3D Forever !!


Return to “Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests