Page 1 of 1

Can Tomb Raider 3 be run with glides?

Posted: Mon Oct 14, 2013 11:48 pm
by marian
Hi,

I'm sorry if this is silly question, but I can't find this anywhere else. Is Tomb Raider 3 a game that can be run with glides? I mean, I can run it using Direct 3D, but I think I remember (but that was long long time ago) that if you had Voodoo card it looked better? Hm... I'm not sure about it. Any ideas?

Re: Can Tomb Raider 3 be run with glides?

Posted: Mon Oct 14, 2013 11:56 pm
by Gamecollector
No. No glideAPI support in this game.

Re: Can Tomb Raider 3 be run with glides?

Posted: Tue Oct 15, 2013 7:24 pm
by marian
Thank you!