Page 1 of 1

a little problem I noticed...

Posted: Sat Jan 15, 2011 2:51 am
by Saberj2x
since I wanted to show to a friend that glide > D3D in NFS3

I noticed I can't screen capture anything in glide mode...

just a little detail me noticed.

Re: a little problem I noticed...

Posted: Sat Jan 15, 2011 3:36 pm
by Saberj2x
other one is, once I connect a second monitor I get nothing on any

Re: a little problem I noticed...

Posted: Mon Jan 17, 2011 8:18 pm
by Zeus
I can't screen capture anything in glide mode...

Making screenshots with PrintScreen key is not the best choice for DirectX apps. I recommend you to use specialized software like HyperSnap.

once I connect a second monitor I get nothing on any

If you don't see anything even when using clone method change your video drivers.

Re: a little problem I noticed...

Posted: Sat Mar 12, 2011 12:36 pm
by KoRner
I think that the best solution is using the combination of Alt+P for taking the screenshots. Working for me perfect under glide!