a little problem I noticed...

General discussion about nGlide.
Saberj2x
Posts: 6
Joined: Mon Nov 01, 2010 7:43 pm

a little problem I noticed...

Postby Saberj2x » Sat Jan 15, 2011 2:51 am

since I wanted to show to a friend that glide > D3D in NFS3

I noticed I can't screen capture anything in glide mode...

just a little detail me noticed.

Saberj2x
Posts: 6
Joined: Mon Nov 01, 2010 7:43 pm

Re: a little problem I noticed...

Postby Saberj2x » Sat Jan 15, 2011 3:36 pm

other one is, once I connect a second monitor I get nothing on any

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1472
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: a little problem I noticed...

Postby Zeus » Mon Jan 17, 2011 8:18 pm

I can't screen capture anything in glide mode...

Making screenshots with PrintScreen key is not the best choice for DirectX apps. I recommend you to use specialized software like HyperSnap.

once I connect a second monitor I get nothing on any

If you don't see anything even when using clone method change your video drivers.

KoRner
Posts: 8
Joined: Sat Mar 12, 2011 1:18 pm

Re: a little problem I noticed...

Postby KoRner » Sat Mar 12, 2011 12:36 pm

I think that the best solution is using the combination of Alt+P for taking the screenshots. Working for me perfect under glide!


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests