Simon the Sorcerer 3d Glide compatible..

Report bugs, errors, problems, etc.
DiDaDo
Posts: 16
Joined: Wed Feb 03, 2010 4:35 pm

Simon the Sorcerer 3d Glide compatible..

Postby DiDaDo » Mon Sep 13, 2010 6:58 pm

"Error creating renderer:" when i try to launch it with glide enabled.. :idea:

Greetings..

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1472
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: Simon the Sorcerer 3d Glide compatible..

Postby Zeus » Tue Sep 14, 2010 1:09 pm

For me game is working flawlessly, both in XP and W7 (640x480 and 800x600) without any compatibility mode.
Try to test this game on both systems (XP/W7) and Radeon/GeForce. Maybe you'll find a clue.

DiDaDo
Posts: 16
Joined: Wed Feb 03, 2010 4:35 pm

Re: Simon the Sorcerer 3d Glide compatible..

Postby DiDaDo » Tue Sep 14, 2010 2:17 pm

Oh sorry, didn't test the lower resolutions.. :oops:

I thought max resolution on 3dfx was 1024x768 but it wasn't for that game.. :D

You can add this game to the compatibilty nGlide list.. ;)


Return to “Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests