South Park

Report bugs, errors, problems, etc.
Oblivion165
Posts: 2
Joined: Tue May 01, 2018 3:42 pm

South Park

Postby Oblivion165 » Tue May 01, 2018 3:50 pm

Hello,

I am trying to get south park running. I renamed the file "SouthPark3" but the patch installer just closes without doing anything. I took out the -q in the command line but nothing.

I even moved a copy of sdbinst.exe to the install directory but I just can't get it to work.

South Park.jpg
South Park.jpg (130.93 KiB) Viewed 420 times


System.jpg
System.jpg (49.03 KiB) Viewed 420 times


Video card is a GTX 1080

Gamecollector
Posts: 963
Joined: Fri Jan 07, 2011 9:29 am

Re: South Park

Postby Gamecollector » Tue May 01, 2018 5:14 pm

This game uses Securom. You need a cracked .exe for MSShit10 Win10.
Asus P4P800 SE/Pentium4 3.2E/2 GB DDR400 (3-3-3-8),
Radeon HD3850 AGP (Sapphire), Catalyst 14.4 (XpProSp3).
2 Voodoo2 12 MB (SLI), Win2k drivers 1.02.00 (XpProSp3).

Oblivion165
Posts: 2
Joined: Tue May 01, 2018 3:42 pm

Re: South Park

Postby Oblivion165 » Tue May 01, 2018 5:30 pm

I have tried applying the patch to several different versions of the cracked exe as well as the stock version but it just seems not to do anything


Return to “Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests