2.00 running at very low FPS

Report bugs, errors, problems, etc.
filipetolhuizen
Posts: 16
Joined: Wed Sep 23, 2015 1:05 am

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by filipetolhuizen » Sun Jul 07, 2019 5:37 pm

Sent you a PM with dropbox link since it's still happening with 2.10 release.
EDIT: Without 64xAA and 8x Sparsegrid supersampling it runs fine, but until 1.05 release, it also ran fine forcing these settings.

filipetolhuizen
Posts: 16
Joined: Wed Sep 23, 2015 1:05 am

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by filipetolhuizen » Mon Jul 08, 2019 7:51 pm

Here's the nvidia inspector profile (it's for MTM1 but also applies for MTM2).
MTM.rar
(360 Bytes) Downloaded 7 times

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1623
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by Zeus » Tue Jul 09, 2019 7:10 pm

I'm clueless. Tested your copy of the game along with your profile and I'm still getting full fps.

Could this be a driver problem?
Any other ideas?

filipetolhuizen
Posts: 16
Joined: Wed Sep 23, 2015 1:05 am

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by filipetolhuizen » Fri Jul 12, 2019 2:13 am

I'm running 391.35 drivers which are the latest ones that support my GTX460.
EDIT: I'm also attaching my global profile settings to see if it helps.
global.rar
(769 Bytes) Downloaded 4 times

User avatar
Zeus
Site Admin
Posts: 1623
Joined: Sun Sep 21, 2008 2:51 pm
Contact:

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by Zeus » Fri Jul 12, 2019 3:27 am

With your default profile the game crashes for me in nvd3dum.dll:0x0085bcc7 (nVidia D3D driver).

... and now I see why.
https://forums.geforce.com/default/topi ... 1/#4153911

nVidia removed support for CSAA with 700 series (tested with my GTX 960).

3dfx-Man
Posts: 5
Joined: Wed Jun 05, 2019 1:11 pm

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by 3dfx-Man » Fri Jul 12, 2019 9:56 pm

Zeus wrote:
Fri Jul 12, 2019 3:27 am
With your default profile the game crashes for me in nvd3dum.dll:0x0085bcc7 (nVidia D3D driver).

... and now I see why.
https://forums.geforce.com/default/topi ... 1/#4153911

nVidia removed support for CSAA with 700 series (tested with my GTX 960).
But did you have an AMd gpu ? or both

filipetolhuizen
Posts: 16
Joined: Wed Sep 23, 2015 1:05 am

Re: 2.00 running at very low FPS

Post by filipetolhuizen » Mon Jul 15, 2019 1:30 am

Zeus wrote:
Fri Jul 12, 2019 3:27 am
With your default profile the game crashes for me in nvd3dum.dll:0x0085bcc7 (nVidia D3D driver).

... and now I see why.
https://forums.geforce.com/default/topi ... 1/#4153911

nVidia removed support for CSAA with 700 series (tested with my GTX 960).
Did you test with Global+MTM profile at the same time? (my global profile forces AA override, but MTM profile forces a different AA method).

Post Reply